Одна любов на все життя: знаки Зодіаку, яким важко забути колишніх

Хтось легко завершує одні стосунки і вступає в інші, а для когось відкрити серце для нових почуттів буває надскладним завданням.
Астрологи назвали чотири знаки, які довго не можуть відпустити минуле.
Рак
Невзаємні почуття – найгірше, що може бути для Раків. Та своє розбите серце вони доволі рідко загоюють наодинці, використовуючи для таких цілей інших людей. Разом з тим, представники цього знаку пильно слідкують за колишніми партнерами, аби в потрібний момент опинитися поряд і відновити стосунки.
Риби
Риби не вміють і не люблять завершувати стосунки. Замість того, аби побороти сумні почуття, вони будуть робити усе, щоб хоч ненадовго знову опинитися поруч із своїм колишнім. Навіть, якщо стосунки себе вичерпали, Риби ще довго будуть уникати їх розірвання та надіятись на примирення. І це заважитиме їм рухатись вперед.
Овен
Овни робитимуть усе, щоб залишитися поруч із коханими. Але цьому знаку часто не щастить у коханні, оскільки вони виражають свої почуття так обережно та стримано, що можуть залишитися непоміченими.
Після розставання Овни не будуть давати собі час на те, щоб посумувати. Через це вони залишатимуться прив'язаними до колишніх партнерів. І якщо ті захочуть відновити спілкування, Овни, швидше за все, підуть на це без тіні сумніву.
Телець
Представники цього знаку часто приховують свої почуття і не можуть до кінця розкритися перед коханою людиною. Після розставання вони не втрачатимуть нагоди повернутися до партнера.
Тельці докладуть усіх зусиль, аби залишатися на зв'язку з екс-обранцем: наприклад, через прості прохання про допомогу або уважне стеження за соціальними мережами.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment